KOM HOLLANDS SPOOR

KOM HOLLANDS SPOOR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KOM Hollands Spoor. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 9:41 Gezond, lekker, warm en snel. Niets op aan te merken!
28 mrt 2022 om 20:26 Really yummy and flavorful food! Thank you very much for the handwritten note as well. Those small things go a long way. I will definitely order again.
28 mrt 2022 om 17:30 First time ordering here, it was better than I expected and will certainly be ordering here again.
1 mrt 2022 om 18:39 Very taste thanks for the experience.
22 jan 2022 om 6:16 Smaakt voortreffelijk maar ik blijf het echt te duur vinden. We kunnen dit daarom maar af en toe doen. Daarom 1 ster minder.
12 jan 2022 om 18:44 Bezorging was snel en er zat een aardig briefje erbij. Eten was ook goed!
10 jan 2022 om 19:12 Lief briefje bij de soep (die super lekker was). Aanrader!
10 jan 2022 om 13:39 Het was mijn eerste bestelling bij KOM, het was super lekker en ik vond de selectie gerechtjes heel leuk. Aanrader!!
6 dec 2021 om 20:36 De beste linzensoep die ik ooit heb gegeten. Stevig en een heerlijke smaak! De spinazie feta quiche is ook erg lekker. De porties zijn klein, maar het is het geld waard. Mijn complimenten!
30 nov 2021 om 20:17 Heerlijke soep, mijn zoon is gek op de tomatensoep. Ondanks dat het de prijs waard is, blijft het voor mij te hoog om vaker te kunnen bestellen. Maar ├ęcht 5 sterren waard!
29 nov 2021 om 19:58 Yummy soup, both the peanut soup and tomato soup were delicious. The feta spinach quich was smaller than expected. If the prices were lower I would order more frequently.
27 nov 2021 om 20:05 The sweet potato soup was very delicious! The vegan cheese panini was okay. Definitely recommend it for the soup. Delivery was on time and friendly.